Over mij

Ik ben nogal laat begonnen met basketballen, hoewel ik er reeds lang liefde voor had. De reden voor het laat beginnen was dat wij, mijn ouders dus, de middelen voor ontbraken. Als ik terugdenk aan mijn beginjaren als basketballer bij een club (9 – 11 jaar), kan ik zeggen dat er niet teveel gebrek was aan talent. Opgegroeid met het bewonderen van exceptionele basketballers op de beeldbuis, weerspiegelde ik mezelf aan de beste. Juist ja, niemand anders dan de enige echte Michael Jordan.

Toen ik op mijn 6e voor het eerst een basketbal kreeg en dag en nacht door het heel huis dribbelde, volgde niet lang daarna een zelfgebouwde basket ( bord met ring ) tegen het huis gehangen. Aangesloten bij een club op mijn negende, heb ik mijn technieken kunnen verbeteren. Ik kon goed dribbelen, doelen op afstand en goede passen geven. Met een gescheurde knieband beëindigde ik na 14 jaren spelen op dat niveau.

 

Diensten die ik aanbied

Ik heb het niet onaardig gedaan als professioneel basketballer, ondanks laat te zijn begonnen. Stel je eens voor hoe ver gevorderd jouw kind kan zijn als die de begeleiding krijgt vanaf het begin. Als de liefde voor de sport er is, staat niets ze in de weg om het uiterste te bereiken.

De kennis en ervaring die ik nu heb, wil ik meegeven in welke vorm dan ook. Dit doe ik via deze website met informatie over hoe te verbeteren als basketballer en door op het (basketbal)veld begeleidend bezig te zijn.

 

Voor vragen en informatie, kun je het contactformulier invullen.